Zgornja Bela 20, Preddvor
GLAMPING
Neu - Neu - Neu
V mesecu marcu 2015 smo pri naši gostilni začeli z gradnjo novega parka, v katerem smo za vas postavili štiri lesene hiške za spanje in malo večjo sanitarno enoto s štirimi kopalnicami.
Po izletu v prelepe gore, kolesarjenju okrog Preddvora, Jezerskega, Brda pri Kranju, potepu po bližnjih znamenitostih in ostalih dogodivščinah vas bomo pogostili z odlično hrano in pijačo, zatem pa se boste razvajali v leseni hišici z vročo kadjo. Po zajtrku, ki vas bo zjutraj čakal pred hišico v piknik košarici, se boste spočiti in zadovoljni odpravili novim izzivom naproti.
Za vas smo pripravili osnovni cenik storitev ter veliko dodatne ponudbe.
V kolikor se boste odločili preživeti več dni v naših hišicah, se boste lahko po prespani noči z električnimi kolesi odpravili v čudovito dolino Kokre, kjer boste pri Koklovih izvedeli vse o čebelah in pridelavi medu, lahko boste lovili ribe v reki Kokri, "drugi Soči" in se nato odpravili naprej do Jezerskega, ki vam ponuja ogromno pohodniških poti in jezero.
Ob spustu nazaj v Preddvor si boste lahko v spremstvu turističnih vodnikov ogledali vse štiri preddvorske gradove, jezero Črnava z mogočnimi sekvojami in še mnogo drugih znamenitosti.
Najeli boste lahko tudi gorskega vodnika, ki vas bo popeljal po manj znanih, vendar čudovitih poteh po hribih okrog Storžiča.
Naša okolica ponuja veliko dobre gostinske ponudbe. Med njimi je tudi gostilna Krištof, ki je enako leseno hišico spremenila v "gostilno za dva". V hišici pri nas se razvajate v vroči kadi in spite, vmes pa se odpravite na izlet po poti okrog Brda do gostilne Krištof v Predosljah pri Kranju in preizkusite njihove kulinarične dobrote.
Pripravili smo tudi različne darilne bone, katere lahko podarite svojim partnerjem ali staršem ob obletnicah, prijateljem za rojstne dneve ...
Veliko dobrih idej za preživljanje prostega časa, kajne? Spremljajte naše objave pa dobite še kakšno več.
Gostilna Pr' Bizjak
Zgornja Bela 20, 4205 Preddvor
Telefon: 04 - 255 56 00, 031 640 930
Fax: 04 - 255 56 01
Geöffnet
Mon, Don, Fr, Sam: 11:00 bis 22:00 Uhr
Dienstag, Mittwoch: geschlossen
Sonntag: 9:00 bis 20:00 Uhr
Facebook Facebook